Ξενοδοχείο Τσικέλη: Καλώς ήρθατε!
Στο γραφικό Καστράκι σε τέλεια αρμονία με το τοπίο θα
έχετε την ευκαιρία να χαρείτε μοναδικές στιγμές ηρεμίας
και ξεκούρασης.
Η απλότητα, η ευαισθησία, το άνετο περιβάλλον, η φιλική διάθεση
και η άψογη περιποίηση σας εγγυώνται την αξέχαστη διαμονή σας
στο ξενοδοχείο Τσικελής στο Καστράκι Καλαμπάκας.
Ξενοδοχείο Τσικελη: Καταπληκτική θέα στο βράχο των Μετεώρων

Στο σταυροδρόμι του Ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας δια μέσου των αιώνων βρίσκεται η Καλαμπάκα. Σιωπηλοί και μεγαλόπρεποι οι πέτρινοι γίγαντες των Μετεώρων με το περήφανο και επιβλητικό τους παράστημα διακόπτουν τη μονοτονία του απέραντου Θεσσαλικού κάμπου προκαλώντας στον επισκέπτη δέος και θαυμασμό.

Η θέση του Tsikeli Hotel προσφέρει στον επισκέπτη καταπληκτική θέα στο βράχο των Μετεώρων. Στο παραδοσιακό χωριό Καστράκι, η μεγάλη ταράτσα με κήπο του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες, που μπορούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τη δύση του ηλίου μετά από μια μέρα περιηγήσεων.

Κοντά στο ξενοδοχείο οι επισκέπτες θα βρουν πολλά μονοπάτια για να κάνουν πεζοπορίες ενώ υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου γα να μπορέσετε να επισκεφθείτε τα μοναστήρια, τα γύρω βουνά και την πόλη της Καλαμπάκας.

Το Tsikeli Hotel είναι φιλικό για τα παιδιά επίσης, με τη ζεστή και οικεία ατμόσφαιρά του. Καθώς διευθύνεται από οικογένεια, το ξενοδοχείο παρέχει μια προσωπική φροντίδα που θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.